Top uitstapjes #1

Vandaag vertrok de dochter op scoutskamp voor 10 dagen. Voor de rest van de dag hadden we nog niet echt iets gepland. Het weer vroeg toch om een uitstapje. Na eventjes rond te kijken op het internet, kwam mijn man bij de schatten van vlieg uit. We kozen een plekje niet te ver uit de buurt, fort Liefkenshoek en lieten ons leiden door wat er op ons af kwam. En wat een topdag werd het. We werden vriendelijk onthaalt, kregen daar een schatkaart en een boekje met uitleg waar ook de opdrachten in stonden. Zo gingen we op pad in en rond het fort. We moesten letters en cijfers vinden door geuren te herkennen die in flesjes zaten. Bij elk plekje waren nog extra opdrachten of spelletjes. Op het einde kraakten we de code en vonden we de schat. Na een hapje en een drankje zijn we nog even naar de schepen gaan kijken in Doel. Ook zeker de moeite waard om eens te passeren als je in de buurt bent. Zowel de kleinste van 3 als de middelste van 7 hebben er enorm van genoten. En blije kindjes zorgen voor blije ouders.
En jullie, hebben jullie al leuke uitstapjes gedaan deze vakantie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s