Vakantieplannen

Elk jaar opnieuw ben ik aan de late kant om een vakantie te zoeken voor ons gezin. Elk jaar denk ik dat ik eens iets anders wil en uiteindelijk belanden we altijd ergens in Frankrijk. We houden van kamperen, hebben een eigen tent met behoorlijke kampeeruitzet, toch wil ik dit niet elk jaar opnieuw. Vorig jaar gingen we met de eigen tent naar een camping in het Zuiden van Frankrijk, het was een leuke vakantie, maar alles was een beetje té. Het was er té warm, té druk, té veel lawaai omwille van een motorfestival over de camping. Ook mijn rug besliste dat er dit jaar niet met de tent gekampeerd wordt. Ander plan zoeken dus. In gedachten heb ik in Portugal, Slovenië en Denemarken gezeten om uiteindelijk weer in Frankrijk uit te komen. Vakantie op een camping blijft ons wel aanspreken. Er zijn zwembaden, er is animatie, het is relatief goedkoop en de kinderen kunnen er met andere kinderen spelen terwijl wij rustig voor onze tent/caravan/… kunnen zitten. Heerlijk vind ik dat. Zoals ik al zei, wil ik dit jaar niet in een tent, ook geen op-voorhand-klaargemaakte. Na lang zoeken vond ik uiteindelijk hier een mooie stacaravan op een leuke camping. Ten minste, dat hopen we toch! We gingen al eens eerder naar de Dordogne, een prachtige streek vind ik het. Groen, veel kastelen, leuke stadjes om te bezoeken, voor elk wat wils. En nu aftellen maar!

Zijn jullie al eens in de buurt van Sarlat geweest? Dan mag je me altijd tips voor uitjes geven.DSC_9720DSC_0141DSC_0110

Een reactie op “Vakantieplannen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s