Receptje van de dag

Dat ik weekmenu’s maak wisten sommigen van jullie al wel, dat ik daar wel eens van af wijk, misschien nog niet. Vanavond was er weer zo een afwijking in dat menu. Elke donderdag volgt de dochter pianoles en drie kwartier later gaat ze naar de notenleer. Aangezien ze dat met twee vriendinnen doet, hebben we een beetje een beurtrol om de dames eten te geven. Deze week was het niet mijn beurt. Ook mijn man was niet thuis wegens gaan werken. Ik was dus op zoek naar een snel en lekker receptje voor mij en de jongens. Ik vond een paar dagen geleden een lekker receptje bij haar dat ik eens wou uitproberen. Voor mezelf dan met een aanpassing voor de jongens. De pickles van komkommer maakte ik ongeveer volgens recept, de rest niet echt. Ik ben niet zo een goed receptenvolgster. Vaak koop in ingrediënten volgens een recept en nadien lees ik dan pas het recept en zijn sommige dingen ingewikkelder dan gedacht. In dit recept was niets ingewikkeld, toch deed ik er mijn eigen ding mee. Voor elk wat wils.

fullsizeoutput_52fullsizeoutput_54fullsizeoutput_55

Het werd trouwens een tête à tête, de jongste had andere plannen!

fullsizeoutput_56

Een reactie op “Receptje van de dag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s