Buitenspeeldag

Vandaag was het zoals de meeste van jullie weten, buitenspeeldag. Ook in Kalmthout werd er aan buitenspeeldag gedaan. Er werden op verschillende plaatsen dingen georganiseerd. De dochter ging in de tuin van het Suske en Wiske museum spelen, daar konden ze verschillende toffe opdrachten doen. Ik ging met de twee jongens en vriendjes naar de opening van de nieuwe speeltuin aan het sportpark. Warm was het niet, plezier werd er gelukkig wel gemaakt. Ik, ontaarde moeder liet zelfs mijn kinderen in de waterspeeltuin spelen. Dat het plezant was!


En wat deden jullie vandaag?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s