Mindfulness in de supermarkt

Ik ben geen rustig persoon. Ik ben altijd bezig, ook in mijn hoofd. Liefst met 100 dingen tegelijk, niet dat ik dat kies, dat is gewoon zo. Vandaag ging ik snel nog even naar de supermarkt voor het weekend begon. Op de parking zag ik het al, het ging niet zo snel gaan als gedacht. Ik nam een kar en wilde eraan beginnen. Eerst even de traag wandelende (iets grijzere) dame passeren die veel tijd leek te hebben. Rij één ben ik best goed doorgekomen na een aantal keer pardon gezegd geroepen te hebben. Rij twee ben ik niet ingegaan wegens te veel koekjes kopende mensen.

Dan maar naar de koeling waar iedereen een zéér uitgebreide Paasbrunch aan het voorbereiden was. Na mijn kar strategisch weggezet te zetten, ben ik als een gek al mijn boodschappen beginnen verzamelen om zo snel mogelijk uit die koeling weg te kunnen (ik heb bijna een man geslagen met een prei, maar dat deed ik dus niet, hoe mindful is dat!) Toen ik uit de koeling kwam, ontdekte ik dat ik iets vergeten was uit rij één, terug dus. Ik kan je vertellen, een breakdancer is er niets tegen. Maar ach, iedereen heeft recht op boodschappen doen. Behalve de mensen die hun kar dwars in de rij zetten, die niet! Kortom, er is nog werk aan/in de winkel!

fullsizeoutput_49

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s