Plannen

Vandaag was onze enige dag samen vrij deze week. Het moment om nog iets samen te doen. We zijn slechte planners, echt waar. Soms vind ik het heerlijk, ongeplande uitstapjes, gewoon spontaan doen. Maar af en toe vind ik dat ongeplande echt verschrikkelijk. Ik dacht dit een stapje voor te zijn door gisteren al te overleggen wat we vandaag konden doen. Man, dat ik dat dus nooit meer doe. In gedachten zijn we in Toverland, Bobbejaanland, Comic station en Planckendael geweest. Toen er uiteindelijk zelfs eentje aan het wenen was omdat hij dacht dat de attracties te eng waren, zijn we er maar mee opgehouden met dat plannen.

Uiteindelijk werd het toch een ingeving van het moment. Een namiddagje Antwerpen met een leuke speurtocht in het MAS (aanrader), wandeling over de Parkbrug naar Park Spoor Noord en als afsluiter hamburgers en frietjes in de burgerij. En dat we ervan genoten hebben! Ik denk voortaan twee keer na over plannen maken.

fullsizeoutput_36fullsizeoutput_46fullsizeoutput_43fullsizeoutput_37fullsizeoutput_3bfullsizeoutput_3f

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s