Vakantie

Ik heb het geluk toffe schoonouders te hebben mét een huisje in Zeeland. Daar trekken we dus regelmatig naartoe met ons gezin. Ook de voorbije week kon je ons in de buurt van het Veerse meer vinden. We hebben onze vaste plekjes waar we graag komen, toch proberen we ook steeds nieuwe dingen te vinden. We zijn er al geweest in de winter, bij minder weer, maar het liefst kom ik er natuurlijk als het goed weer is. Gelukkig hebben we de voorbije dagen best veel zon gezien.

Maandag zijn we even op het strand van Vrouwenpolder geweest, we vonden het nog iets te fris om er lang te blijven dus zijn we doorgereden naar de de Jonge Johannes, een speeltuin waar we zeker altijd één keer moeten geweest zijn als we in de buurt zijn.

DSC_2810

Dinsdag deden we een wandeling aan kasteel Westhove in Oostkapelle. Via het bos kan je een mooie wandeling maken naar het strand waar je ook iets kan gaan drinken. Het was best warm dus de (kinder)voetjes konden al eens in het water plonzen.

fullsizeoutput_2b

fullsizeoutput_2c

fullsizeoutput_2d

We gaan graag al eens naar een stadje of dorpje. Deze keer was Middelburg aan de beurt. We kuierden langs de winkels, aten in de zanzibar en dronken nog iets onder de Lange Jan.

fullsizeoutput_2e

Donderdag gingen we ’s morgens bij de koeien wandelen. De kids vonden het super leuk omdat er niet echt wandelpaden zijn. Af en toe leek het dus meer op een overlevingstocht, iets wat (onze) kinderen altijd top vinden!

fullsizeoutput_2f

In de namiddag reden we naar een speeltuin waar we nog niet geweest waren, Hof Poppendamme. Zeker een goede tip om bij minder weer te doen. Er is een leuke binnenspeeltuin met cinéma en binnen-springkasteel. Toen het opklaarde zijn we ook nog even naar buiten getrokken waar ook nog veel plaats om te spelen is.

IMG_20170406_134633_857

fullsizeoutput_30

Als jullie nog leuke plekjes in Zeeland weten, mag je het me altijd laten weten!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s