Handletteren voor beginners

Ik deed vandaag een toffe workshop bij deze dame. Een workshop die al lang op mijn verlanglijstje stond. Alleen durfde ik niet zo goed (mensen die mij kennen, ja ik ben verlegen bij mensen die ik niet ken), dus ik nam een vriendin mee. De workshop was bij likebirds in de eskimofabriek, een super mooie en leuke locatie. Na een woordje uitleg over soorten letters en composities konden we zelf aan de slag. Ik had thuis al wat dingen geprobeerd dus de basis lukte me wel. Wat een zaligheid om drie uur bezig te zijn met iets wat je graag doet en waar je helemaal zen van wordt mét een lekker stukje taart. Geen kinderen of huishouden die mijn aandacht vragen, heerlijk! Het smaakt in elk geval naar meer. Laat die workshops maar komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s