Kleine gelukjes

Een tijdje geleden zag ik bij haar een leuke uitdaging. Kleine gelukjes zoeken in elke dag van de week. Als mama van drie is het leven best hectisch en kijk je al snel over die gelukjes heen. Ik besef dat ik een mooi leven heb. Ik heb drie fantastische kinderen die ik samen met mijn al even fantastische man probeer groot te brengen. Ik werk halftijds waardoor ik af en toe eens tijd heb voor mezelf. Ik heb leuke vriendinnen en een druk sociaal leven. Toch gaan de dagen soms voorbij zonder bij al dit moois stil te staan.

Deze week hebben we dat dus bewuster gedaan en ik moet zeggen, het helpt. Een mens wordt er blijer van! Kijken jullie mee?

  1. Een bad vol geluk! Normaal gezien gaat de dochter niet meer samen met haar broers in bad, deze keer dus wel. Leuk om te zien, mijn drie kinders samen in bad zien plonzen. Dat ik dan achteraf heel de badkamer moet droog maken, nemen we er graag bij. Met deze foto won ik trouwens een wedstrijd bij Bloomon.
  2. Deze taart was een traktatie van een meisje in mijn klas. Ook al ben ik er braaf afgebleven, dit bommetje was wel heel mooi om naar te kijken.
  3. Handletteren! Ik kan het niet goed, maar het maakt me rustig. Even weg van alles.
  4. Op donderdag vergat ik een foto te nemen. Toch heb ik genoten van een onverwachtse lunch met mijn man. Heerlijk zo even met z’n tweeën iets eten terwijl de kinderen op school zijn.
  5. De eerste zon maakt mij heel blij. We zetten het weekend al eens graag in met een lekker drankje en hapje.
  6. 11 jaar getrouwd en nog steeds de man van mijn leven.
  7. Koffiekoek op zondag!

    #happythings2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s