Tierlantijntjes

Wauw! Mijn blog in een nieuw jasje met een nieuwe naam en al! Ongelooflijk! Hoe? Waarom? Ik zal het jullie vertellen…

Ongeveer 5,5 jaar geleden startte ik met bloggen. Gewoon omdat ik er zin in had en om te stoefen met mijn naaisels en kinders. “Bizzy Lizzy” werd geboren! Het posten van berichten hing samen met de drukte in mijn leven (en goesting). Vaak heb ik gedacht om er mee te stoppen. Wie wil er nu lezen wat ik doe, denk, voel,… Toch heb ik het nooit helemaal kunnen laten. Ik vind het zelf stiekem te leuk om af en toe eens naar mijn oude berichten terug te kijken en te mijmeren over dat het toch allemaal snel vooruit gaat.

De naam Bizzy Lizzy voelde al een tijdje niet meer helemaal juist aan. Niet dat ik niet meer bizzy of lizzy ben, het klinkt niet genoeg voor mij… Maar bij gebrek aan beter, liet ik het zo. Tot op een dag, ik van hier naar daar aan het rijden was, de naam Tierlantijn ergens tegen kwam. Meteen dacht ik, dat is het!

tulpenVan Dale: tie·re·lan·tijn (de; m; meervoud: tierelantijnen), tier·lan·tijn
(de; m; meervoud:tierlantijnen)
1.versiersel van weinig waarde

Of ik hier versiersels van weinig waarde schrijf, dat maken jullie zelf maar uit! Dat ik ga proberen nog veel versiersels te posten, daar mag je zeker van zijn!

Welkom!

 

 

2 reacties op ‘Tierlantijntjes

  1. els jacobs

    Veel succes met het tierlantijnen, laat dat nu juist èèn van mijn lievelingszaken in het leven zijn! Versier jij maar naar hartelust, de waarde ervan heeft geen belang en alleen dat al is reuzewaardevol!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s