Kleedje

of jurkje voor de Nederlandse blogsters. Ik maakte deze al een tijdje geleden, toch wachtte ik met posten omdat ik graag nog eens een foto mét model wou maken. En zo is het weeral meer dan 3 weken geleden dat ik hier nog eens iets postte. Dus… geen foto met model (ik moet dat echt eens leren, meteen de dochter of zoon erbij roepen, kledingstuk aan, foto en posten).
Ik maakte een eenvoudig kleedje (jurkje dus) uit een burda (maar weet even niet meer dewelke). Eigenlijk was het bedoeld met lange mouwen, maar ergens ging er iets mis bij het overtekenen
(al zeg ik liever dat het aan het patroon ligt), geen lange mouwen dus.
En daar ben ik nu wel blij voor, dan kan ze het tenminste aan tijdens deze lange, hete zomer
(of zoiets)…

 Stof: groene, dikkere tricot (stoffenwinkel Kapellen)
Niet afgewerkt met een tweelingnaald maar met steek 6 van mijn machine.
En deze wil ik jullie ook even laten zien, zo mooi!!!

6 reacties op ‘Kleedje

  1. Edje

    Heel leuk jurkje!
    Ik heb hetzelfde probleem met fotograferen en bloggen. Het is niet dat er niks gemaakt wordt, maar die foto's nemen (en dan ook nog met een kind erin) duurt eerst al daaaagen en dan nog eens erover bloggen duurt ook weer daaaagen en zo zijn we weer 2 weken verder….

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s