A-lijn

Voor mezelf deze keer. Ik maakte al eerder dingen voor mezelf, maar van deze ben ik best wel tevreden. Ik hou er niet zo van om foto’s van mezelf te nemen, maar plat op een tafel ziet hij er niet uit. Een A-lijn dus, uit het ons allemaal bekende boek. Eigenlijk echt niet moeilijk om te maken. De stof is petrolkleurige canvas. Ik gebruikte gele paspel en een leuk bloemenstofje binnenin als beleg.

(ik weet het, mijn laarzen moeten gepoetst worden, mijn bed is niet opgedekt,…)

19 reacties op ‘A-lijn

 1. Liesje

  Ja, dat is een soort van stof, dikke katoen of zoiets denk ik! Lijkt een beetje op linnen. Hier in de stoffenwinkel vind je die in alle kleuren, ons Marieke haar geel jasje is ook in canvas!

  Like

 2. Nienke

  Klinkt interessant! En leuk te combineren met een bloesje met print!
  Dus daar hoef je dan geen voering in te plaatsen?

  Op mijn blog zei je dat de stof van de gordijnen misschien nog in de plaatselijke stoffenwinkel zou zijn… Welke winkel bedoel je? Waar? Webshop?

  Like

 3. Liesje

  @Nienke: de plaatselijke stoffenwinkel is in Kapellen (dicht bij Antwerpen) ze hebben geen webshop, enkel open op zaterdag en maandag. Ik vroeg in de winkel hoeveel m ik nodig had voor een rok, daar zeiden ze ongeveer 1 m, ik heb een aantal stofjes meegepakt, sommige 1 m, sommige 2m, ik denk dat je met 1.5m ruim toekomt en met 1 m misschien ook wel (ik heb bij deze een beetje moeten passen, maar ik kreeg hem er uit)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s