Fleurig!

Vorig jaar kocht ik dit stofje in de plaatselijke stoffenwinkel en sindsdien lag het in mijn stoffenbak. Enkele keren nam ik het er uit en dacht ik, wat kan ik er mee maken. Ik vond het stofje echt wel leuk, toch zag ik er geen patroon in. Tot ik dit zag, daar ging mijn stofje dus voor dienen. Ik ruilde het patroon met deze dame en ging aan de slag. Af en toe toch een beetje gevloekt. Volgende keer zou ik een tunneltje maken langs de buitenkant waar de elastiek in kan. De dochter is er blij mee en wou er graag mee poseren.

10 reacties op ‘Fleurig!

  1. Naja

    Schitterend! Ik moet daar toch ook aan beginnen. Schrijf de dingen die je volgende keer anders zou doen, maar even voor mij neer. Ik heb zo ook wat bedenkingen bij dat wikkeljurkje. Maar ik overloop het patroon nog een keer en laat je wat weten 😉
    Ruilen is de max!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s