Schoonmoeders’ naaimachine

Aangezien ik toch eerst wel wil ontdekken of ik écht graag naai (uiteraard), leen ik de naaimachine van mijn schoonmoeder. Een goei machien, het is mijne vriend, het mag nog een tijdje blijven. Maar de hoes was dus versleten. Vandaar dat ik er een nieuwe maakte die mijn schoonmoeder dan van mij erft als ik ooit mijn droom-machine koop (ik ben er nog niet achter wat dat moge zijn)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s